.

A NYEREMÉNY

Ha egyik barátod sem tudja éppen kölcsönadni a Ferrariját, fordulj hozzánk bizalommal!

Néhány perc "munkával" egy elképesztő élménnyel lehetsz gazdagabb a Bella Italia és a a meglepetésajándékok specialistája, a Meglepkék jóvoltából, az olasz autóipar egyik csodáját, a Ferrari F430-ast vezetheted.

 

15-18 km vezetés utcán, azaz nem egy zárt pályán(Budapesten, Szentendrén, Győrben, Alsóörsön, Sopronban vagy Debrecenben) egy instruktor társaságában, aki szükség esetén szakmai tanácsokkal segíti a vezetési élmény kiteljesedését!

 

Egy két technikai adat: 4308 cm3, 496 LE, V8-as motor, végsebessége 330 km/h és 4 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra. 

Néhány idézet a Totalcar F430 tesztjéből, a cikk címe is árulkodó: "Más dimenzióban":

"A Ferrari kanyarsebessége egyszerűen megdöbbentő, ép ésszel fel sem fogható. Ráadásul rettenetesen kezesen viselkedik elmebeteg tempónál is, a kanyarsebességnek szinte csak a rutin és a bátorság szab határt."
"Nekünk viszont életünk legnagyobb élménye volt, pedig nemigen van olyan autó (Rollstól a WRC-ig), amit a három főből álló magyar újságírócsapat valamelyike ne próbált volna még ki."
"Önkéntelen röhögés és ordítás tört föl mindkettőnkből - a gyorsulás és a hátunk mögött egészen elképesztő hangokat sivító és bugyborékoló V8-as elöntötte adrenalinnal az utasteret."

Na ez az élmény vár a Bella Italia egy szerencsés és főleg ügyes olvasójára.

A JÁTÉK

nagyon egyszerű:

-csatlakozz a Bella Italia rajongói csoportjához a Facebookon, ha még nem tetted volna meg! (Itt találod)

-töltsd fel a legjobb Olaszországban készült fotódat, amin szerepelsz, a Bella Italia rajongói csoportjának falára!

-szerezd meg a legtöbb lájkot a feltöltött képedre június 23-án 12h-ig és máris tied a nyeremény!

(A lájkok megszerzéséhez nyugodtan mozgósítsd a barátokat, családtagokat, az nyer, akinek a legtöbb lájkja van a kijelölt időpontban.)

például egy ilyen képpel nevezhetsz, a képaláírásból derüljön ki az is, hogy hol és mikor készült!

Vespanna Positano és Sorrento között félúton, 2010. tavasz

A nyeremény természetesen átruházható, azaz nyugodtan boldoggá teheted a pasidat/férjedet/csajodat/feleségedet/haverodat is azzal, hogy megnyered neki a Ferrari-vezetést.

 

Ha mégsem Te vagy a nyertes, a Meglepkéknél még mindig hozzájuthasz a tesztvezetéshez vagy válogathatsz számos extra meglepetésajándékuk között.

---

Ilyen boldog volt a Ferrar F430-tól az angol tévé:

Címkék: játék ferrari autó nyeremény f430 vezetés tesztvezetés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása