.

 Enzo Ferrari stílusára kár lenne sok szót vesztegetni, bőven eleget mesélnek róla az ő nevét viselő autók. A maga idejében azonban nem csak a sportkocsikkal, hanem öltözködésével is nagy tiszteletet vívott ki magának. Legendássá vált a hetvenes években viselt öltönye, a személyre szabattott Bertazzoni márkájú bézs sportzakója, valamint a hozzá viselt szürke flanell nadrágja. Persze a kiegészítőknek is óriási jelentősége volt, például a készíttetett barna-fehér selyemnyakkendőjének,vagy a Marelli barna bőrcipőjének. 

Enzo, a stílusikon

A későbbi Commendatore, a cégalapító itt még versenyzőként

Itt pedig már idősen, de stílusosan

Enzo híres ruháját most meg is lehet vásárolni. Hogy minek, az talán megalapozott kérdés lehet, de biztos van világszerte pár ezer olyan rajongó, akiknek ez nem kérdés. A ruhákhoz dobozok is tartoznak,a szabó eredeti feljegyzései és tervei, és persze rengeteg fotó is, ami a Commendatorét bennük ábrázolja.

És az ár? Szolíd 100 ezer dollár... Itt.

Címkék: design stílus ferrari divat luxus enzo öltöny

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása