.

Jön a téli szezon, egyszercsak mindenki klímaberendezés helyett pattagó fahasábokat nyaldosó lángnyelveket kíván a lakásába, elé pedig egy medveszőrt. Vagy legalábbis egy foltos tehénszőrt. A világhírű olasz formetrvezés persze télen sem hagyja cserben rajongóit, néhány olasz gyártó kínálatát tekintjük át, ezúttal a kissé modernebb irányt követve. Igazán hidegben már a fotók nézegetése is segíthet.

A gyártók: AntraxBiofireplaceOekotherm. (Hogy miért hívnak egy kandallómárkát Antraxnak, azaz lépfenének, azt mi sem tudjuk, de reméljük, hogy olaszul van valami kedvesebb jelentése is a szónak...)

Szerző: tartufo | 2 komment

Címkék: dizájn design tűz lakberendezés kandalló enteriőr antrax tüzifa biofireplace oekotherm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyiroszilvi 2010.10.07. 11:39:45

Ezekben nem is igazi tűz ég...
Olyan korcsok, mint a gázgrill, vagy az elektromos grill erkélyen...brhaaa...

bungee 2010.10.07. 14:03:02

Egy kandallo szamomra mar kinezeteben is melegseget kell sugalljon. Ezek viszont egy kivetelevel (lentrol a 3-ik) mind ridegek, egyaltalan nem jonne, hogy leuljek veluk szembe bamulni a tuzet, vagy az asszonnyal osszegyurni az ele leteritett bundat.
Minimalista dizajn, de egy minimalista lakasba minek kandallo?
süti beállítások módosítása