.

Clooney, mesevilág és aranycsésze

 2010.12.17. 21:52 Szerző: tartufo

Ha már alaposabban belemerültünk itt az év végi zord időjárással dacolva a forró feketék világába, akkor idekívánkozik a Comói tó nagy rajongója, George Clooney, aki történetesen egy kávéscéghez szegődött el reklámarcnak. Bár magát a Nespressót az olaszos hangzáson túl nem sok köti Olaszországhoz, azért annyi igen, hogy a minősége alapján simán felveszi a versenyt a valódi olasz kávékkal. (Itt van reklámfilm Clooney-val, Malkovich-csal. Van meglepetés is. Mi más?)

És akkor a további ajándékötletek karácsonyra:

Platinával és arannyal díszített csészék, illatgyertyák a világ híres kávétermelő vidékeihez köthető illatokkal és persze a kávéfőző készülékek, díjnyertes dizájnnal új színekben.

Vásárlás az Andrássy út 27. alatt, vagy a neten. Nem vagyok egy gyermeteg alkat, de a háromféle ízesítésű (karamell, vanília, mandula) kapszula microsite-jának rajzolt mesevilágát még én is elnézegettem egy ideig.

És George is biztos szívesen átugrik egy kávéra, ha ilyet főzöl neki.

Címkék: design reklám stílus kiegészítő kávé luxus john arany george clooney platina csésze malkovich nespresso

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása