.

Főzés olaszosan

 2010.05.20. 10:28 Szerző: tartufo

Jön a hosszú hétvége, plusz a katasztrofális időjárás ellenére is elérhető jónéhány fantasztikus tavaszias alapanyag, így adódik a lehetőség egy jó kis otthoni főzőcskézésre. Persze ha van kzénl egy igazi olasz mamma, vagy éppen Nápolyban eszitek a világ legfinomabb pizzáját, akkor majd ráér a hazatérés után felidézni az olasz ízeket.

Kedvenc gasztroblogjainkból válogattunk össze néhány szezonális, olaszos receptet:

 

Chili & Vanília: Spárgás penne carbonara

Fűszeres Eszter: Cukkini carpaccio

Lila Füge:Spagetti húsgolyókkal

Ízbolgyó: Citromos-rozmaringos báránycomb...

Jó étvágyat!

UI: Hamarosan játék indul, nagyon izgalmas nyereményért, a győzelemhez Facebook rajongói csoporttagság szükséges! És az se árt, ha az ismerőseid is ott vannak, hogy tudjanak majd rád szavazni...

 

Szerző: tartufo | 3 komment

Címkék: olasz étel spagetti bárány spárga carpaccio carbonara cukkini

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

napjafojgo 2010.05.20. 10:55:04

hú azt hiszem azt a spárgás pennét ki is próbálom a hétvégén :-)

_Toto_ 2010.05.24. 13:04:30

Jó hogy rátaláltam a blogra! Mindjárt be is tettem a kedvencek közé. Csak így tovább!

A hosszú hétvégén mi is hasonlóra jutottunk, és egy bruschetta-pasta partyt tartottunk, némi grappával locsolgatva. :)

tartufo 2010.05.24. 18:55:07

@_Toto_: ennek igazán örülünk!

gondolom a grappa nem a kenyérre, hanem a torokra került... :)