.

Érezd a fekete levest!

 2010.03.19. 07:00 Szerző: Vespanna

A Lavazza minden évben - immár tizennyolcadik alkalommal - adja ki naptárját, a benne szereplő nők pedig teljesen készen vannak a minőségi feketelevestől. Hogy értsétek, a Lavazza milyen komolyan veszi ezt a projectjét, legyen elég annyi, hogy a tavalyi elkészítésével a világhírú fotóst, Annie Leibovitz-ot bízta meg. A most következő képek a 2010-es naptárból valók. Az ún. futuretro stílusú képeket Fellini világa ihlette. Aki pedig lencsevégre kapta az anyagot, az Miles Aldridge. 

Angyali üdvözlet Lavazzával a kézben.

Elit alakulat. Tavirózsák kávéscsészék társaságában.

Partiarcok és a felfújhatós csésze.

Csészeforma bőrönd.

Koffeinmámoros éjszaka.

És az after party.

Komoly egy dolgozat, most pedig lássuk, milyen hangulatban zajlott a fotózás. Előbb jön a mozgókép, utána pár állókép is, stílusosan Rolleiflex-szel készítve.

 

Neked melyik olasz kávé a kedvenced?

Fotó: Lavazza

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lora.s 2010.03.24. 20:25:40

Nem rossz a Lavazza, de azért mégiscsak az illy a legjobb olasz eszpresszó. A csészéi egyszerűen gyönyörűek. És még kicsit magyar is. Illy Ferenc alapította 1933-ban Triesztben!
www.illy.com/wps/wcm/connect/us/illy/about-illy/traditions/
süti beállítások módosítása