.

Nem maradhat ki a sorozatból a közönségkedvenc Alessandro Francesco Totti, ezzel kapcsolatban több konkrét kérés is érkezett. A vébét ugyan kihagyja, de nem akarunk további fájdalmat okozni neki azzal, hogy a Bella Italia Squadra Azzurrájából is kihagyjuk.

a példás családapa

Totti sem büszkélkedhet valódi botrányokkal, felesége Ilary Blasi ex-showgirl jelenleg tévés műsorvezető. Persze sokan maradnának örökre hűségesek a párjukhoz, ha úgy nézne ki, mint Totti vagy Blasi...

És egy családias videó

Szerző: tartufo | 3 komment

Címkék: olasz foci totti labdarúgás focista francesco squadra azzurra azzurri

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rino 2010.06.16. 20:56:50

Francesco Tottinak hívják, nem Alessandronak.

tartufo 2010.06.16. 22:16:48

@Rino: @gradisca: óriási mea culpa az egész Totti-családtól, minden bizonnyal a franciák ármánykodása és szabotázsakciója lehet csak a kavarodás mögött! ezek a gallok, ahol csak tudnak borsot törnek a derék taljánok orra alá! :)
süti beállítások módosítása