.

A hattyú kifütyülve

 2010.09.03. 08:50 Szerző: Vespanna

Szeptember elsején megkezdődött a 67. Velencei Filmfesztivál, amely az előtt a 10 éve elhunyt Vittorio Gasman előtt is tiszteleg, akinek felújított filmje, a legendás 'A nő illata' is látható lesz a seregszemlén. A biennálé premierfilmje a Fekete hattyú volt Natalie Portman főszereplésével, amelyet a sajtóvetítésen a nem éppen az érzelmeik elpalástolásáról ismert olaszok rendesen ki is fütyültek. Muhaha. A filmet nem mellesleg Darren Aronofsky jegyzi, aki két éve a Pankrátorért arany oroszlán díjat vihetett haza Velencéből.

Fontos megemlíteni, hogy a zsűrit az olasz származású Quentin Tarantino elnökli, aki a képen látottak szerint készül a feladatra. Még ő sem tudja, vajon hány vacak alkotást kell megnéznie. Ez csak szeptember 11-én derül ki, akkor kerülnek átadásra ugyanis az arany oroszlánok. Addig is, nézzétek meg a Fekete hattyú előzetesét és döntsétek el magatok, valóban füttyöt érdemel-e az alkotás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása