.

Új logót Rómának

 2010.10.27. 07:44 Szerző: Vespanna

Róma új logójára írt ki pályázatot majd egy éve a város vezetése. Mutatom a beérkező és a short listen lévő pályaműveket. Az első lett a nyertes. Mondjuk én nem vagyok odáig a látványtól. Hiányolom a város patinájára utaló jegyeket belőle és kicsit úgy érzem, olyan, mintha egy olimpiai logópályázatra érkeztek volna a tervek. A választással a helyiek nagy része is elégedetlen.

 

Forrás: Blog.it

Címkék: logo róma

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Anna · http://csakaszepre.blog.hu/ 2010.10.28. 23:30:25

Érdekes, hogy a design nagymesterei (olaszok) csak ilyen minőséget tudtak felmutatni... vagy az igazán jók idő előtt kiestek?
Az elsőt max egy asztali bor címkéjeként használnám, a második jó turista térképre, talán még útikönyvre, de ennyi. A harmadik minimalizmusában frappáns lenne, de egy batman álarcú macska mint farkas... a negyedik max. történeti múzeum logójának, az ötödik röplabda bajnokság reklámozására, az hatodik meg valamilyen biztosító cégérének lehet jó, talán... tényleg csalódtam! :(

*Anna · http://csakaszepre.blog.hu/ 2010.10.28. 23:33:28

ja, a hatodik még repcsiken is jól mutat :)
Repülő farkas - bár olaszul biztos nem R-rel kezdődik a "repülő" mint kifejezés...
süti beállítások módosítása