.

Tegnap délután természetesen elmentünk az egy hete felfedezett titokzatos kirakaton megjelölt időpontban az Andrássy útra, a Művész cuki és a Vertu bolt között. Az előzetes találgatás nem volt teljesen rossz, tényleg olaszok jöttek, ha nem is a divat, de a gasztronómia világából. (A múltkori kommentek).

Itt még nem lehet látni. Fotók: BellaItalia)

Még itt sem. Csak Giannit. Illetve...

Itt viszont már egyértelmű a dolog.

Ők hozzá az arcok: Gianni, Osvárt Andrea, Tombor Zoltán.

Szóval az Andrássy út új lakója a Peroni nevű olasz prémium sör.

Mondjuk a berendezés alapján nem egy sörboltnak néz ki, ha létezik olyan egyáltalán, hanem inkább egy exkluzív divatszalonnak. Mára lehet, hogy tettek bele rendes berendezést és pénztárgépet :)

Forza Italia, sikerült ki is próbálni már korábban, Olaszországban. Finom, és kisüveges, azaz -olasz módra- farzsebre dugható, ha iszogatás-beszélgetés közben két kézzel szeretnél gesztikulálni, és nincs egy asztal, amire le lehetne tenni.
De monjuk leülés előtt érdemes azért kivenni a farzsebből :)

És radásként még egy videó a témában, telezsúfolva Fellini-idézetekkel:

Szerző: tartufo | 5 komment

Címkék: stílus ital luxus rejtély andrássy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konyvelomo 2010.03.26. 10:43:08

Itt a válasz:

"nem is nyitnak üzletet, hanem néhány hétre bérbe vették azt tulajdonosától, kirakatát pedig gyakorlatilag reklámtáblának használják"

burzsuj.blog.hu/2010/03/26/sorkirakat_lett_az_andrassy_ut_meglepetese

tartufo 2010.03.26. 11:05:40

@Könyvelő Mo: honnan van az infó?
mondjuk tényleg nem néz ki üzletnek, pedig izgalmas lenni, ert az olasz peroni foglalkozik mindenféle dizájncuccokkal meg ruhákkal is.

monnique 2010.04.02. 10:32:23

Konkrétan 1 hónapra.

FPéter 2010.08.26. 23:18:05

szuperprémium??? kb. annyira mint a soproni, hehehe. Egyékbént mi lett vele, tényleg leszedték a reklámot? mostanában nem jártam arra.

edrose 2010.08.26. 23:53:25

Az utóbbi napokban többször, több helyen is megakadt ezen a szemem: a Peroni, mint „olasz prémium sör(márka)”. Hát nem tudom, ittam Olaszországban már elég Peronit, kellemes emlékeket is ébreszt, de sem az ízében, sem az ottani körítésében nincs semmi prémium. Ügyes persze, hogy itthon jó magasra pozicionálva igyekeznek bevezetni, nem is példa nélküli az eset, sőt. Akkor is: a Peroni korrekt sör, de nem prémium, az biztos. Nem is kell nekem hinni, kérdezzetek meg egy olaszt, majd csodálkozik ő is. ;)
süti beállítások módosítása