.

Van otthon elég Ferrarid?

 2011.01.12. 10:08 Szerző: tartufo

Ha nem, most kivételesen egyszerű a bevásárlás, valóságos Ferrari-supermarket (vagy inkább stílusosan supermercato) nyitotta meg virtuálisan a kapuit a neten. A FerraroCollectionForSale összesen 39 különleges sportkocsit kínál eladásra egy titkozatos magángyűjteményből, amiről még azt sem lehet tudni, hogy milyen földrészen található.

Ez itt például egy Enzo, már 1.9 millió dollárért vihető (400 millió forint):

Az F50-est megúszod 200 millióból is:

Az autók ára 100 ezer dollártól 1-2 millióig terjed, csupa különleges darabról van szó, rengeteg a special edition, és ami még extrábbá teszi őket: mind tökéletesen új, gyári állapotában van, ahogy a gyár annak idején leszállította a gyűjtőnek.

Ezek már az olcsóbb, de érdekes darabok. 

Daytona 365 GTB:

Dino 246 GT:

Mondial T:

A gyűjtemény legnagyobb részét a Ferrarik teszik ki, de azért a 26 maranelloi mellett van pár Lamborghini is, és további érdekes darabok, például egy mindössze 3 példányban gyártott ItalDesign Nazca:

 

 

Az már csak egy egészen aprócska költői kérdés, hogy vajon a milliárdokat érő autópark mellett miért nem futotta legalább egy közepes minőségű fotósorozatra az autókról...

Címkék: design olasz lamborghini ferrari autó luxus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása