.

Jesolo helyett Portofino

 2010.03.01. 23:39 Szerző: tartufo

Olaszország csak a nagyon felületes szemlélőnek tűnhet az olcsó bőrdzsekik, a túlzsúfolt Rimini és Jesolo strandjain árult hamis táskák, a 3 nap - 0 éjszakás velencei buszozások országának. Aki rászán egy kicsit több energiát akár csak egyszer is, megtapasztalhatja, hogy milyen mélyen gyökerezik ott a hétköznapi emberekben is a stílus, a jóízlés. Amíg a francia konyha több oldalas, földi halandók számára reprodukálhatatlan receptekkel próbál elvezetni egy finom ételhez, az olasz konyhában 10 perc alatt is varázsolhatók egyszerű, csak néhány összetevőből álló, mégis fantasztikusan harmonikus fogások. 

Olaszországot leginkább ízekben és színekben képzelem magam elé, de szívesebben hagyatkozom a fantáziám és emlékek felidézése helyett a valódi tapasztalatokra. Egy ideális olasz vakáció kötelező elemei számomra a fantasztikus ételek, italok, és persze egy Vespa.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása