.

Életünk mozaikjai

 2010.04.08. 11:57 Szerző: Vespanna

Már számoljuk vissza a napokat. Április 14-19. között rendezik Milánóban ugyanis az iSalonit, Európa legrangosabb bútor- és dizájnkiállítását. A kiállítók illusztris sorából nem hiányozhat majd az olasz Sicis, a mozaikművészet újraéltelmezője sem. Hogy a rangos esemény idejére tudd, mit fán terem a cég, íme egy rövid ízelítő.

A mozaikgyártó cég 1987-ben arra gondolt, hogy a régmúlt díszítőelemeinek rangot szerez a jelenben. 

Gondolt közben arra is, hogy a mozaikra nem, mint burkoleszközre tekint, hanem divatirányzatokat, életstílust kifejező kommunikációs eszközre.

Ez a Marilyn kép lehetne akár festmény is, de nem, mozaikkép a gyártó alapanyagaiból. Nézzük csak meg közelebbről. Kimunkáltsága, részletgazdagsága és élethűsége elképesztő. Művészet ez, mondom!
Külön öröm, hogy a mozaikképnek nem kell feltétlenül a fürdőszobában lennie. Persze lehet ott is, ez a sárga installáció a vízes helyiség színvonalát emeli.
Itt viszont a padlót nézd! Szőnyeg hatású burkolat hajópadlóval bolondítva.
A cég a moziak művészetet a tökélyre emelve, szívfájdítóan gyönyörű kompozíciók életrelehelésével mutatja meg, mi minden hozható ki általuk a mozaikból. Kíváncsiak leszünk az Isaloni standján mivel borzolják a kedélyeket!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása