.

Az Amalfi-partvidék teljes hosszában követi a tengerpartot. A gyönyörű panorámával és ezernyi kanyarral megáldott Strada Statale 163-ról, becenevén a Nastro Azzurróról, azaz a Kék Szalagról beszélünk.

Az útvonal nem első sorban a folyamatos kanyargása miatt veszélyes, nem is a kissé őrült módra száguldozó helyiek miatt. A panoráma a legveszélyesebb veszély, ami az óvatlan sofőrre leselkedik. Aki egy ilyen úton meg tudja állni, hogy megcsodálja a természetet, az talán nem is érdemli meg, hogy épségben megérkezzen.

A következő videó közlekedésbiztonsági célokat is szolgál, ha elég gyakran megnézed  mielőtt a helyszínre látogatnál, talán már unni kezded majd a gyönyörű sziklákat és az azúrkék tengert, így néha az utat is tudod majd figyelni.

De pusztán az élvezet kedvéért is ajánlott megnézni, majdnem 10 perces, így tökéletesen alkalmas egy cappuccino elfogyasztásának kísérőjeként.

(Kevésbé érző szívű férfiolvasóink a videó kísérőzenéje helyett hallgassák hozzá mondjuk a Born to be wildot!)

Szerző: tartufo | 1 komment

Címkék: robogó tenger tengerpart campania amalfi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l2njpx 2010.04.11. 07:26:39

Majd, ha lesz rá pénzem egyszer, hogy utazhassak...majd akkor megnézem, átélem...talán:(
süti beállítások módosítása