.

Nemrég, amikor az Amalfi partvidéken jártam, örömmel konstatáltam, hogy rengeteg régi Fiat 500-as van használatban.

A Fityó sikere, mármint a régi változaté délen töretlen. Könnyen veszi a szerpentineket, ügyesen lavírozik a szűk sikátorokban és, hát kinek lenne szíve kidobni egy ilyen kedves jószágot, amikor az mindenben az ember odaadó társa. Még a hobbikert átmozgatásában is.

Mert hát, ugye, mi van akkor, ha terem a mobilkonténer mondjuk egy gigantikus cukkinit. Azt nincs mese, vinni kell az agrárbemutatóra, mégpedig a maga környezetében. :) Mindehhez nem kell más, mint egy mobilkonténer és egy sokat látott Fiat 500-as.

(Megjegyzés: A Fityó egyéb extrém felhasználási módozatait a blogban a későbbiekben is tárgyalni fogjuk. Ha láttál ilyet, küldd el nekünk a bellaitalia.blog.hu@gmail.com-ra.)

 

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása