.

Azzurrik akcióban

 2010.06.20. 11:48 Szerző: Vespanna

Ne feledjük, ma ismét kifutnak a gyepre az Azzurrik, akik 16.00-kor Új-Zéland ellen igyekeznek csatát nyerni. Az olaszokban lakozó harcos szellemet kiválóan ábrázolja az ESPN sportcsatorna, amely fáradtságot nem kímélve minden országnak megrajzolta a sajátos nemzeti karakterrel és történelemmel átitatott plakátját. A kreatívok az Afrika-szerte ismert városokban, utcákon fellelhető street ábrázolásmód jegyeit hívták segítségül, ami kissé naív viszont eléggé színes.

Kedvencünk természetesen az olasz plakát, ahol a játékosok gladiátorként küzdenek az amfiteátrumban. Az olasz csapatot 21-es számmal Pirlo, 1-essel Buffon 5-össel Cannavaro képviseli. Persze van még pár jól sikerült darab. A Bella Italia plakátválogatása a tetszés sorrendjében alább.

Neked melyik a kedvenced? További plakátok itt. Korábbi posztjainkat a váogatottról itt találod.

Címkék: sport foci labdarúgás focista squadra azzurra azzurri

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása