Hanem ennél lényegesen olcsóbban is, nem kötelező minden étteremnek a súlyos bőrbútorok vagy a neobarokk giccs felé fordulnia. Jó példa erre ez az üdítő külsejű milánói étterem, ahol ráadásul a dizájn tökéletes összhangban van a hely házias, sallangmentes, de mégis izgalmas és modern konyhájával.
Home Delicate Restaurant, Milánó
A falakon madárkalitkaimitációk, vagy éppen rengeteg zöld növény, modern, egyszerű vonalvezetésű bútorok, mi kell még?
hegyilany 2010.09.08. 09:13:06
mojszipupi 2010.09.08. 09:28:30
Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.09.08. 09:30:58
egerészölyv 2010.09.08. 09:38:58
Sokat járok Friuliba, van összehasonlítási alapom az olasz olasz és a magyar olasz éttermek között. Komolyan mondom: a JOBB magyarok NEM ROSSZAK a kintiekhez viszonyítva! De a magyarok jóval drágábbak!
radnaughty 2010.09.08. 09:42:32
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.09.08. 09:45:10
mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2010.09.08. 09:56:53
túl sok geg, túl kevés gondolat, a minimált és az eklektikát lehet keverni, de csak akkor, ha valaki nagyon tud. hát itt nem sikerült.
szerintem kontraproduktív, én biztos nem mennék vissza másodjára, pont a design miatt.
Énbagoly 2010.09.08. 09:58:50
De inkább nézd meg mennyibe kerül pl. a tojáskád, vagy az a gyönyörű zöld bőrkanapé. :)
A kád magyarországi árához egy kis segítség:
www.stile.hu/termekek/kadak/kulonleges/vov_szabadon_allo_kad/id/2_32_3364
StLui 2010.09.08. 10:00:48
Szelid sunmalac 2010.09.08. 10:04:52
comes 2010.09.08. 10:16:07
kérődzőgiliszta 2010.09.08. 10:22:32
pPanni 2010.09.08. 10:28:21
murunga 2010.09.08. 10:37:21
persze, ha a gyors etetés a cél, akkor erre ügyesen rásegitettek az ültetéssel.
a kiállitott kádba be lehet ülni enni vagy mi célt szolgál? esetleg halacskákúszk
lnak benne?
Lord_M_ 2010.09.08. 10:49:39
a zöld terasz szerű rész, az otthonos is lehetne... de minek oda a kád?!
a folyosón lévő asztalok aranyosak, az már inkább ott van...
de a zöld kanapé ránézésre kényelmetlen, a székek pedig hááát...
valahogy hiányzik belőle a spiritusz...
ha kiállításra csinálták, akkor viszont remek :-) de akkor meg nem eszünk ott...
lehetne kérni egy remek paradicsomlevest kérem? parmezán?
csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.09.08. 10:55:22
tetszik ez is de ez nem olasz nekem. de szép, szó se róla
kérődzőgiliszta 2010.09.08. 11:08:49
Megsúgom, izgalmas és változatos enteriőrökkel fogtok találkozni. A kockás abroszos fílinggel nincs semmi baj, csak mindenhol azt keresni elég szánalmas.
Nem tisztem védeni a postban szereplő példát, de számomra kifejezetten üdítő, ha a kockás abroszos mellett mással is találkozom. Igyekszik az eltérő helyiségekben eltérő hangulatot teremteni. Rengeteg étkezési forma létezik. A kanapén ejtőzve pl. kitűnően lehet kávézni, és megenni egy tiramisut, meginni egy koktélt.
krizsoke 2010.09.08. 11:23:51
Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.09.08. 11:49:10
verpistike 2010.09.08. 11:50:31
a trendi hülyéknek ez lehet hogy jó..
de az eccerű magyar ember ezt kiröhögi..
nem beszélve arról hogy zero a hangulata a helynek valamit egy sima mcdonalds kényelmesebbnek tűnik
Droopy79 2010.09.08. 11:59:37
pösti 2010.09.08. 12:14:19
Ez a belső egy lélektelen minimálra hajazó ikeás gyorsétteremnek remek (max 15 percig maradsz)
Zb74 2010.09.08. 12:51:31
Ezt a mondatot ironikusnak szántad?
Hogy lenne összhangban a "házias és sallangmentes" konyhával ez a steril, rideg, lelketlen, összevissza dizájn, amely tele van egymáshoz nem illő elemekkel és olyan sallangokkal, mint a kád?
Elrettentő példának jó, na de követendőnek?
darnmarquee 2010.09.08. 12:58:30
klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.09.08. 12:58:36
Ha ez egy műterem lakás, vagy loft étkezője, nappalija egy katalógusban egyből beájulok, de étteremként szerintem nem működik.
A létra és a zöld fal, az mondjuk szép, a kád polgárpukkasztásnak is meredek. Szerintem.
Novi bácsi 2010.09.08. 13:04:55
hegyilany 2010.09.08. 13:22:50
márvesztes 2010.09.08. 13:50:55
mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2010.09.08. 14:03:20
olyan kb. 6 misi lehetett a tervezés, itthon meg kb. a harmada.
háténimmár 2010.09.08. 14:30:34
Mert nem Re-design hanem kimondottan vadi új design bútorok, vadi új burkolat és minden más. Gondolod egy étterem a bőr székektől drága???? Vagy a barokkos díszítéstől?
Nézzünk már be a konyhába, ott lesz az a 200 milla gépekben simán.
Nem rossz a hely (már akinek bejön ez a stílus) de a címet demagóg fass'ágnak tartom, mert semmivel nem olcsóbb mint bármelyik új étterem.
Mitzi von Küche · http://lepcsankparty.blog.hu 2010.09.08. 15:02:53
Lakberendezés: Kis Judit lakberendező · http://www.egykislakberendezes.hu 2010.09.08. 15:38:13
Egyetértek a hozzászólóval.
Lehet akármilyen szép enteriőrt tervezni, ha a funkció alulmarad egy éttermi szolgáltatáshoz az ételen kívül a második legfontosabb szempont, hogy a vendég minél több időt töltsön ott el és persze fogyasszon.
Ezeken a székeken pont azt nem lehet...
juc 2010.09.08. 15:49:39
de azt azért hozzátenném, hogy egyik szék se két fillér, pláne a kanapé meg a kád... szuper ötlet a falra festett kalitka, és az étterem valóban nem a puccos belvárosban van - viszont a design- és fashion week kellős közepén. jaaaa és hát a kaja is szuper, dehát olaszországban bárhol el tudják ezt rontani? :)
kérődzőgiliszta 2010.09.08. 17:09:35
Szerintem sem a konyha, sem pedig a vendéglátás milyensége hangulata de legfőképp a konyha teljesítménye nem látszik. Ergo, akik erről véleményt írnak, meglehetősen bátrak!
:-)
Teljes szívemből javasolnám mindenkinek, hogy merészkedjenek felfedezni a kommersz üdülőhelyektől távolabbi helyeket is, sétáljanak el a külvárosokba, próbálkozzanak, mert Olaszországban megéri. Nagyon nem lehet lukra futni!
:-)
Milánóban és környékén különösen nem. Volt szerencsém bejárni a környéket, és kipróbálni ezt-azt! A designtól függetlenül a vendéglátás mindenhol kitűnő. Minél kisebb helyre megyünk, annál inkább. A tavaknál tüneményes teraszos kisvendéglők, kávézók vannak, hihetetlen ízléssel berendezve. Semmi izzadságszag, vagy erőlködés, olyan minden, mintha 1000 éve így lenne.
Ha valaki a postban szereplő példára nem érez rá, az inkább felejtse is el! De legfőképp ne fitogtassa a "tudományát" és ne minősítgessen.