.

A pasta geometriája

 2010.11.22. 08:00 Szerző: Vespanna

A Tészta geometriája címmel a közelmúltban megjelent egy lenyűgöző album. Sajnos nem idehaza, de az Amazonról megrendelhető. 

A könyv eligazít az olasz tészták formavilágában, ismerteti azok paramétereit, illetve méreteit és recepteket közöl velük kapcsolatosan, hogy tudd, miből mit illik készíteni.

Szóval legyél te is perfetto az olasz tészták világában és tudd, odakint ez az alapműveltség része, tehát, ha vonzódsz az olaszokhoz, tanuld meg, mi fán terem a chifferi rigati, a manicotti, a garganelli vagy éppen pár tucat kispajtásuk. A könyvhöz és a tanuláshoz álljon itt kedvcsinálónak ez a kisfilm.

Klikk ide, ezen az oldalon további infókat találsz a könyvről. Ha pedig egy igazi tészaészítő régióba szeretnél képek által betekintést nyerni, látogass el egy korábbi posztunk segítségével Szardíniára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása