.

BellaItalia felkerekedett, hogy Itália leggyönyörűbb és legromantikusabb partvidékét alaposan szemügyre vegye. Campania tartományról van szó, annak is az Amalfi partvidék néven emlegetett részéről, Nápolytól délre, amely rengeteg híres és néhány kevésbé ismert, de szintén csodálatos meglepetést tartogat. A következő napokban ezekből adjuk majd közre a legszebbeket, "élő" közvetítésben.

Néhány hangulat az első napról:

Édenkert. Sorrentóban a narancs az utcán is megterem

Ez a hotel már csak egy sorrentói emlék

Albergo Londres

Kikötő, Sorrento

Limoncello, az egyik legnépszerűbb helyi termék

Narancs- és citromliget

Útban Positano felé

Útban Positano felé

Itt már több a szomszéd: Positano

Positano

A tengerparton

Éjszaka

A továbbiak során folyamatosan tudósítunk majd a túráról, az egyszerűbb látnivalóktól a luxuskategóriáig mindent megvizsgálunk. Lesz beszámoló a hátborzongató nagypénteki csuklyás felvonulásról, a legendás Mamma Agata rendkívül népszerű főzőiskolájáról (Ravello), 2 Michelin-csillagos ínyencvacsorákról és luxushotelekről (Capri és Sant' Agata) és még sok-sok vizuális, kulináris és egyéb finomságról.

Szerző: tartufo | 1 komment

Címkék: hotel luxus tenger kert nápoly tengerpart campania amalfi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juc 2010.04.01. 11:39:42

wow!!! szuperszép. még!
süti beállítások módosítása